
Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας – Με βαρύ οπλισμό οι δράστες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ληστές εισέβαλαν σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53 και κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό
Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σπέρνοντας τον πανικό σε όσους βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ληστές εισέβαλαν σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53 και κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό, προτού εξαφανιστούν.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι ληστές έφεραν πάνω τους βαρύ οπλισμό, με έναν από τους δύο δράστες μάλιστα να βγάζει πιστόλι για εκφοβισμό των υπαλλήλων της τράπεζας.
Ανθρωποκυνηγητό
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Αξιωματικοί της Ασφάλειας λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους, ενώ έχουν στη διάθεση τους και εξετάζουν βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία τόσο για τα χαρακτηριστικά των ενόπλων.
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη
- Μουντιάλ 2026: Χωρίς το Ιράν θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της FIFA
- Εργατική Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αττική
- Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη και τέσσερα σκυλιά σε φωτιά στην Καλλιθέα
- Πιερρακάκης: Ζητεί από το ΝΣΚ να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα θύματα σε Τέμπη, Μάτι και Μάνδρα
- Η FIFA θέλει υποχρεωτικό U21 στην ενδεκάδα: επανάσταση ή παρέμβαση στο ποδόσφαιρο;


