Το «τρένο» του Ζοσέ συνεχίζει! Παρότι ισοφαρίστηκε και αγχώθηκε, η Ρόμα κατάφερε να πάρει το τρίτο της συνεχόμενο «τρίποντο» σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώνας με 2-1 της μαχητικής Σασουόλο μέσα στο «Ολίμπικο», χάρη στο τρομερό γκολ του Στέφαν Ελ Σαράουι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησεις!

Συνδυάσει με νίκη το 1000ο του παιχνίδι ως προπονητής ο Ζοσέ Μουρίνιο. Στην κορυφή μαζί με Μίλαν και Νάπολι οι «τζιαλορόσι»!

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Πελεγκρίνι αστόχησε δύο φορές από καλές θέσεις. Η Σασουόλο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπεράρντι, το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 37′, ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ και έβγαλε στον Κριστάντε, ο οποίος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Σασουόλο και πλάσαρε για το 1-0.  Στο 57’ όμως, ο Μπεράρντι έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Ντζούριτσιτς από κοντά πλασάρε για το 1-1, βάζοντας «φωτιά» στο ματς.

Η Ρόμα ανέβασε ξανά στροφές και βρήκε αυτό που έψαχνε στις καθυστερήσεις. Σκόρερ, ο Στέφαν Ελ Σαράουι, ο οποίος σημείωσε το τελικό 2-1 με ένα εκπληκτικό πλασέ στο 90+2, δίνοντας έτσι στην ομάδα του την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Βίνια, Μαντσίνι, Κάρσντορπ (89′ Ρέινολντς), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Βερετού (74’ Πέρεθ), Μχιταριάν (70’ Ελ Σααραουί), Τζανιόλο (74’ Σομουντόροβ), Έιμπραχαμ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κίρικες, Τόλιαν, Φεράρι, Ροζέριο, Ντζούριτσιτς (84’ Τραορέ), Λόπες, Μπογκά (89′ Κυριακόπουλος), Φρατέζι (84’ Αϊχάν), Μπεράρντι (77’ Ντεφρέλ), Ραζπαντόρι (46’ Σκαμάκα)