Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεία MTV - Τα ευτράπελα και οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση

Βραβεία MTV – Τα ευτράπελα και οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση

Το ζεύγος Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στα φετινά βραβεία VMA του MTV που απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής

Τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς showbiz έλαμψαν την Κυριακή (13/09) στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των Video Misic Awards που απονεμήθηκαν από το MTV.

Τα βραβεία του MTV είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της μουσικής και την επομένη συνήθως σχολιάζουμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις απονομές.

Justin Bieber, Ed Sheeran, Camilla Cabello, Lil Nas X και Billie Eilish  , ήταν μερικά από τα μεγάλα ονόματα που ανέβηκαν στην σκηνή του MTV και με τις ερμηνείες τους μάγεψαν το κοινό.

Η Μέγκαν Φοξ επέλεξε μια ιδιαίτερη δημιουργία για την λαμπερή βραδιά των βραβείων του MTV, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής.

Το ζεύγος Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly ήταν τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στα βραβεία VMA του MTV που απονεμήθηκαν χθες το βράδυ.

Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα… ανύπαρκτο στην πραγματικότητα φόρεμα και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα.

Για την τελετή απονομής των βραβείων VMA του MTV, η Μέγκαν Φοξ διάλεξε μια διάφανη τουαλέτα Mugler με κρύσταλλα και ένα σουτιέν στο χρώμα του δέρματος και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με wet look στα μαλλιά.

Ο φίλος της Machine Gun Kelly εμφανίστηκε με κόκκινο κοστούμι, ενώ όπως είχε προβλέψει η Megan με ανάρτησή της στο Instagram ήταν στους νικητές των βραβείων.

Η ηθοποιός συνοδευόταν από τον σύντροφό της, ράπερ Machine Gun Kelly, που φορούσε ένα κόκκινο κοστούμι Dolce & Gabbana.

Φυσικά, μεγάλη αίσθηση προκάλεσε και η επιστροφή της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, η οποία μάλιστα άνοιξε την βραδιά με μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

Ωστόσο, φέτος από την λαμπερή βραδιά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα αφού ο διάσημος MMAer Κόνορ ΜακΓκρέγκορ παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ράπερ Machine Gun Kelly.

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/9) στα backstage του Barclay Center στο Μπρούκλιν, όπου διεξάγονταν τα βραβεία VMA.

Σύμφωνα με το TMZ, o Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προσπάθησε να πλησιάσει τον ράπερ Machine Gun Kelly, προκειμένου είτε να τον χαιρετήσει, είτε να βγάλει φωτογραφία μαζί του.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024