Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λιντς – Λίβερπουλ 0-3 – «Ξινό» διπλό για τη Λίβερπουλ

Λιντς – Λίβερπουλ 0-3 – «Ξινό» διπλό για τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Elland Road απέναντι στη Λιντς (0-3), ωστόσο το αποτέλεσμα επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Χάρβεϊ Έλιοτ.

Πύρρειος νίκη για τη Λίβερπουλ μέσα στο Elland Road. Παρότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε… αέρας από την έδρα της Λιντς, επικρατώντας με 3-0, το αποτέλεσμα επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Χάρβεϊ Έλιοτ ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα έχει υποστεί κάταγμα…

Σε μία προσπάθεια να φύγει στην αντεπίθεση, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός ανατράπηκε από τον Πασκάλ Στρούικ, με τον Άγγλο να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Γιούργκεν Κλοπ από την άλλη να κάνει έντονα παράπονα.

Η Λίβερπουλ μπήκε από το ξεκίνημα με το… μαχαίρι στα δόντια. Η ομάδα του Κλοπ πήρε τα ηνία από νωρίς και έπιασε από τον λαιμό την ομάδα του Μπιέλσα. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε -ποιος άλλος- ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε την πάσα πάρε-βάλε του Άρνολντ και έγραψε το 1-0 στο 20ο λεπττό. Ένα ιστορικό γκολ, καθώς έφτασε τα 100 τέρματα στην Premier League και έγινε ο 30ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της λίγκας που το καταφέρνει.

Μάλιστα, ο Σαλάχ έγινε και ο 5ος γρηγορότερος που φτάνει στη συγκεκριμένη ιστορική επίδοση.

Με τον ίδιο τρόπο μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ, η οποία τελείωσε οριστικά και την υπόθεση νίκη. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελιέ για το 2-0 στο 50ο λεπτό.

Στο 60ο λεπτό έγινε η φάση που επισκίασε όλη την αναμέτρηση, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαντιό Μανέ στο 92ο λεπτό, με τη Λίβερπουλ να πιάνει στην κορυφή με 10 βαθμούς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024