Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λιντς – Λίβερπουλ 0-3 – «Ξινό» διπλό για τη Λίβερπουλ

Λιντς – Λίβερπουλ 0-3 – «Ξινό» διπλό για τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Elland Road απέναντι στη Λιντς (0-3), ωστόσο το αποτέλεσμα επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Χάρβεϊ Έλιοτ.

Πύρρειος νίκη για τη Λίβερπουλ μέσα στο Elland Road. Παρότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε… αέρας από την έδρα της Λιντς, επικρατώντας με 3-0, το αποτέλεσμα επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Χάρβεϊ Έλιοτ ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα έχει υποστεί κάταγμα…

Σε μία προσπάθεια να φύγει στην αντεπίθεση, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός ανατράπηκε από τον Πασκάλ Στρούικ, με τον Άγγλο να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Γιούργκεν Κλοπ από την άλλη να κάνει έντονα παράπονα.

Η Λίβερπουλ μπήκε από το ξεκίνημα με το… μαχαίρι στα δόντια. Η ομάδα του Κλοπ πήρε τα ηνία από νωρίς και έπιασε από τον λαιμό την ομάδα του Μπιέλσα. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε -ποιος άλλος- ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε την πάσα πάρε-βάλε του Άρνολντ και έγραψε το 1-0 στο 20ο λεπττό. Ένα ιστορικό γκολ, καθώς έφτασε τα 100 τέρματα στην Premier League και έγινε ο 30ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της λίγκας που το καταφέρνει.

Μάλιστα, ο Σαλάχ έγινε και ο 5ος γρηγορότερος που φτάνει στη συγκεκριμένη ιστορική επίδοση.

Με τον ίδιο τρόπο μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ, η οποία τελείωσε οριστικά και την υπόθεση νίκη. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελιέ για το 2-0 στο 50ο λεπτό.

Στο 60ο λεπτό έγινε η φάση που επισκίασε όλη την αναμέτρηση, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σαντιό Μανέ στο 92ο λεπτό, με τη Λίβερπουλ να πιάνει στην κορυφή με 10 βαθμούς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024