Βασιλακόπουλος – Ένα παιδί κάθε εβδομάδα μπαίνει σε ΜΕΘ – Τρία έχουν φύγει από τη ζωή
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε για την ανάγκη να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά, όπως και οι ενήλικες.
Τον «κώδωνα του κινδύνου» για τα παιδιά και τον κοροναϊό έκρουσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Μάλιστα, έδωσε και συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τις εισαγωγές στις ΜΕΘ σχετικά με τα παιδιά, λίγες ώρες πριν να ανοίξουν τα σχολεία, κάτι που φοβίζει τους ειδικούς. Ο καθηγητής υπογράμμισε την ανάγκη να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά για να μην κινδυνεύσουν.

Η σύγκριση με τους ηλικιωμένους
«Έχουμε χάσει τρία ελληνόπουλα μέχρι στιγμής και κάθε βδομάδα ένα παιδί είναι σε ΜΕΘ», τόνισε χαρακτηριστικά o κ. Βασιλακόπουλος. Ο καθηγητής εξήγησε πως τα παιδιά είναι μεν πιο ανθεκτικά από τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν.
Είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά πως «αν θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι οι ενήλικες και έπειτα να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας».
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442