Προβλήματα παρουσιάζει η ηλεκτρονική φόρμα που πρέπει να συμπληρώσουν οι μαθητές με το αρνητικό αποτέλεσμα του self test για τον κοροναϊό, που εκδίδεται από το self-testing.gov.gr.
Με τα σχολεία να ανοίγουν τη Δευτέρα και τους μαθητές να πρέπει να φέρουν μαζί τους τη σχολική κάρτα, πολλοί γονείς μπήκαν το βράδυ της Κυριακής στο self-testing.gov.gr, για να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.
Ωστόσο, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, οι γονείς, είτε δεν μπορούσαν να συνδεθούν για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, είτε θα έπρεπε να αναμένουν αρκετά λεπτά της ώρας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).