Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίφτης σε παίκτες – «Τι κάνετε; Μας ρεζιλεύουν!»

Πρίφτης σε παίκτες – «Τι κάνετε; Μας ρεζιλεύουν!»

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν έξαλλος με αυτά που έβλεπε από τους παίκτες στο παρκέ του «Audi Dome» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και τους τα έψαλλε στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν πίστευε στα μάτια με αυτά που έβλεπε από τους παίκτες του στο παρκέ του «Audi Dome», με τους πράσινους να μην «εμφανίζονται» καν στο δεύτερο ημίχρονο και να γνωρίζουν την συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα με 83-55.

Μπορεί οι πράσινοι να ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο ακολούθησε ένας ατελείωτος κατήφορος για τον Παναθηναϊκό, με την μπίλια να κάθεται στους 28.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξαλλος από την χείριστη εμφάνιση των παικτών στο δεύτερο εικοσάλεπτο και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα σε ένα από τα τάιμ άουτ που πήρε.

Ο Πρίφτης δεν καταλάβαινε την συμπεριφορά και την προσέγγιση που είχαν όσοι βρίσκονταν στο παρκέ και τους ζήτησε να δείξουν απλά λίγο πάθος παραπάνω, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας είχα επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του και έκανε πάρτι πάνω στο παρκέ.

Έτσι τους τα είπε έξω από τα δόντια και τους ζήτησε να δείξουν σεβασμό στον σύλλογο: «Τι κάνουμε; Χάνουμε στη δύναμη, χάνουμε παντού. Τι θα γίνει; Θα φάμε 30 πόντους; Το θέμα τώρα δεν είναι να πάρουμε τη νίκη. Είναι θέμα φήμης και σεβασμού».

https://streamable.com/635xj0

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024