Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απάντηση Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα – «Δεν θα μπούμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια»

Απάντηση Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα – «Δεν θα μπούμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια»

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην «επίθεση» του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να μπει σε επικοινωνία παιχνίδια, ενώ ενημέρωσε πως ο γιατρός της ομάδας δεν είχε ταξιδέψει στο Μόναχο.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην «επίθεση» του Ερυθρού Αστέρα σχετικά μετον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ.

Οι «πράσινοι» τονίζουν πως ενημέρωσαν πως ο γιατρός της ομάδας δεν είχε ταξιδέψει στο Μόναχο, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Ουάιτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει τις αρχές και τις αξίες του ως Σύλλογος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, πάνω από το σώμα ενός τραυματισμένου αθλητή, να μπει σε διαδικασία εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και επικοινωνιακών παιχνιδιών. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά σε ένα δικό μας παιδί, όπως άλλωστε και άμεσα διατυπώσαμε. Ελπίζουμε να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατό τον σοβαρό τραυματισμό του και είμαστε βέβαιοι πως ένας μαχητής σαν τον Άαρον Ουάιτ θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.

Αναφορικά με την υποτιθέμενη «έλλειψη αντίδρασης» από το ιατρικό μας επιτελείο, απλώς να ενημερώσουμε πως εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού ζητήματος της τελευταίας στιγμής, ο γιατρός της ομάδας δεν ταξίδεψε στο Μόναχο. Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις από τους διοργανωτές πως υπάρχει πλήρης ιατρική κάλυψη και μέριμνα για το τουρνουά, κάτι που απεδείχθη από την άμεση αντίδραση και αντιμετώπισή τους στον τραυματισμό του Άαρον Ουάιτ και τους ευχαριστούμε για αυτό».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024