Κικίλιας – Εκτός γερμανικής λίστας προορισμών υψηλού κινδύνου Κρήτη και νησιά Β. Αιγαίου
Όλη η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός για τους Γερμανούς τουρίστες, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού
Εκτός της λίστας προορισμών υψηλού κινδύνου που καταρτίζει η Γερμανία βγήκε η Κρήτη και τα νησιά Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε στον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο υπουργός, «με ικανοποίηση ενημερώθηκα από τον γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, Έρνστ Ράιχελ, ότι η Κρήτη και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου βγήκαν σήμερα από τη λίστα προορισμών υψηλού κινδύνου για κορωνοϊό του γερμανικού κράτους.
»Όλη η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός για τους Γερμανούς τουρίστες», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο περιθώριο της επίσκεψης του στην 85η ΔΕΘ.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]
- Τορίνο – Πάρμα 4-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)
- Το μήνυμα του Πάπα Λέοντα στους χριστιανούς πολιτικούς ηγέτες που κάνουν πολέμους: Να εξομολογηθείτε
- Η στιγμή που τα Β-2 απογειώνονται για να βομβαρδίσουν το Ιράν









