Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ - Συγκλονιστικό μήνυμα από ανεμβολίαστη Tik Toker πριν πεθάνει - «Μην καταλήξετε σαν και εμένα»

ΗΠΑ – Συγκλονιστικό μήνυμα από ανεμβολίαστη Tik Toker πριν πεθάνει – «Μην καταλήξετε σαν και εμένα»

Μια χρήστρια της δημοφιλούς πλατφόρμας Tik Tok στις ΗΠΑ έστειλε μήνυμα στους ακόλουθούς της να εμβολιαστούν για να μην καταλήξουν σαν αυτήν. Λίγες μέρες αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Μία χρήστρια της δημοφιλούς πλατφόρμας Tik Tok, λίγο πριν πεθάνει, δημοσίευσε βίντεο με το οποίο καλεί τους followers της να εμβολιαστούν για να μην καταλήξουν όπως αυτή. Το συγκλονιστικό μήνυμα της κοπέλας που δεν είχε εμβολιαστεί έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, ενώ την είδηση μεταδίδουν και αμερικανικά ΜΜΕ.

«Μην καταλήξετε σαν και εμένα στο νοσοκομείο», λέει ανάμεσα σε άλλα η Μέγκαν Αλεξάντρα Μπλεϊνκενμπίλερ. Δυστυχώς, η 31χρονη κοπέλα «έφυγε» στις 24 Αυγούστου, αλλά πρόλαβε να αναρτήσει το συγκεκριμένο βίντεο για να καλέσει όποιον δεν έχει εμβολιαστεί να το κάνει.

Η έκκληση της Μέγκαν

«Πιστεύω ότι ακόμα και αν είστε κατά 70% πρόθυμοι να κάνετε το εμβόλιο, να πάτε να το κάνετε. Μην περιμένετε, να πάτε να το κάνετε» λέει η 31χρονη Tik Toker. Στη συνέχεια προσθέτει: «Γιατί αν το κάνετε, πιθανόν να μην καταλήξετε σαν και εμένα στο νοσοκομείο, οκ;». Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, η 31χρονη δυσκολευόταν να μιλήσει.

@atasteofalex**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!♬ original sound – It’s Alex, Betch. 💋

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024