
Θυμάστε τη Δεβόρα από το «Εκείνες κι Εγώ»; – Δεν θα την αναγνωρίσουν ούτε οι… πιο φανατικοί της σειράς
Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, οι οποίοι ακόμα και μέχρι σήμερα θυμούνται τις ξεκαρδιστικές ατάκες του σήριαλ, αλλά και το σεξαπίλ του δον ζουαν, Ζάχου Δόγκανου
Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του 90. Φυσικά αναφερόμαστε στην κωμική σειρά «Εκείνες κι Εγώ».
Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, οι οποίοι ακόμα και μέχρι σήμερα θυμούνται τις ξεκαρδιστικές ατάκες του σήριαλ, αλλά και το σεξαπίλ του δον ζουαν, Ζάχου Δόγκανου.
Αναμφισβήτητα, όμως, ένας από τους χαρακτήρες που έκλεβε συχνά την παράσταση ήταν αυτός της Δεβόρα, που ξεχώρισε για την ιδιαίτερη προφορά της, αλλά και τις ατάκες του όπως «κύριος Δημούτρης» και… «σπακανόπιτα»!
Από το φινάλε της σειράς έχουν περάσει 21 χρόνια και όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν αλλάξει πολύ.
Πώς είναι σήμερα η Δεβόρα από το «Εκείνες και Εγώ»
Η Δεβόρα, κατά κόσμον Νίκη Σερέτη, έχει κάνει μία εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της κι έτσι δύσκολα θα την αναγνώρισε πλέον και ο πιο φανατικός του σήριαλ.
Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media αφού δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μάλιστα, η Νίκη Σερέτη επιστρέφει στην τηλεόραση με τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει» που κάνει πρεμιέρα στο Μεγάλο Κανάλι την επόμενη Δευτέρα.
- ΝΥΤ: Γιατί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υποστήριξε τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι
- O γάμος της Τέιλορ Σουίφτ και η νίκη της LVMH
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό





