Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποιος είναι ο πιο όμορφος»; Αυτοί οι τέσσερις νάρκισσοι του ζωδιακού

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποιος είναι ο πιο όμορφος»; Αυτοί οι τέσσερις νάρκισσοι του ζωδιακού

Έχουν αυτοπεποίθηση, κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και καμαρώνουν και -φυσικά- αποζητούν την προσοχή και την αποδοχή των υπολοίπων. Ποιοι είναι οι τέσσερεις νάρκισσοι του ζωδιακού; Διάβασε παρακάτω και θα τους μάθεις! ΖΥΓΟΣ Δικαιωματικά κατέχουν την πρώτη θέση. Οι Ζυγοί είναι διακριτικοί και δεν απαιτούν μεγάλη προσοχή, αλλά παίρνουν πολύ σοβαρά τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορεί να τους θεωρείς cool ανθρώπους, γενικά, ωστόσο είναι αυτοί που θα σου στείλουν 100 φωτογραφίες τους εύκολα και για… πλάκα. Ένας Ζυγός με μια κάμερα στο χέρι, είναι σαν ένα άτομο με… καθρέφτη στο χέρι του. Ο Ζυγός δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τα τοπία, θα κάνει τέχνη το είδωλό του. ΛΕΩΝ Είναι χαρισματικοί, σαγηνευτικοί και θέλουν να θαυμάζονται. Αυτό είναι μέρος της «κατασκευής» τους. Τον Λέοντα θα τον δεις να βγάζει πολλές selfies και αν τύχει να τον διακόψεις εκείνη την στιγμή για να του πεις κάτι, απλά θα σε αγνοήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εκείνον από το να κοιτάξει τον… εαυτό του. ΚΡΙΟΣ Έχουν τεράστια περηφάνια για την εικόνα τους και είναι… λογικό. Κανείς δεν δείχνει σε τόσο καλή φυσική κατάσταση όσο ο Κριός. Συνήθως, είναι αυτοί που παρότι δεν το παραδέχονται περνάνε τον περισσότερο χρόνο μπροστά σε έναν καθρέφτη γιατί θέλουν να κάνουν θραύση με το που θα παρουσιαστούν σε ένα μέρος. ΙΧΘΥΕΣ Ω ναι! Δεν το δείχνουν, όμως το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τσεκάρουν ποιος τους κοιτάζει. Κάνουν τα πάντα για να δείχνουν την εικόνα που εκείνοι θέλουν στους άλλους. Επιζητούν την αποδοχή και θα την διεκδικήσουν με κάθε τρόπο ακόμα κι αν προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι θέλουν να περνούν απαρατήρητοι.

Στα χνάρια του Ντόριαν Γκρέι κινούνται τέσσερις εκπρόσωποι του ζωδιακού που επιθυμούν πάντα την προσοχλή.

Πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι, πιο έξυπνοι και φυσικά οι πιο όμορφοι.

Οι τέσσερις νάρκισσοι του ζωδιακού κοιτιούνται όλη μέρα στον καθρέφτη και φυσικά καμαρώνουν.

Ζυγός

Μπορεί να μοιάζουν ήσυχοι και καλόβολοι, ωστόσο οι Ζυγοί ευχαριστιούνται μόνο με τον εαυτό τους. Ο καθρέφτης είναι η προέκταση του χεριού τους και τώρα πια και το κινητό. Ένας Ζυγός δεν θα θελήσει ποτέ να βγάλει φωτογραφία ένα τοπίο, θα βγάλει όμως χιλιάδες το πρόσωπό του .

Λέων

Τον Λέοντα θα τον δεις να βγάζει πολλές selfies και αν τύχει να τον διακόψεις εκείνη την στιγμή για να του πεις κάτι, απλά θα σε αγνοήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εκείνον από το να κοιτάξει τον… εαυτό του.

Κριός

Συνήθως, είναι αυτοί που παρότι δεν το παραδέχονται περνάνε τον περισσότερο χρόνο μπροστά σε έναν καθρέφτη γιατί θέλουν να κάνουν θραύση με το που θα παρουσιαστούν σε ένα μέρος.

Ιχθύς

Μπορεί να μην το δείχνουν, όμως το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τσεκάρουν ποιος τους κοιτάζει. Κάνουν τα πάντα για να δείχνουν την εικόνα που εκείνοι θέλουν στους άλλους. Επιζητούν την αποδοχή και θα την διεκδικήσουν με κάθε τρόπο ακόμα κι αν προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι θέλουν να περνούν απαρατήρητοι.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024