
Η οδός Ιλισίων στην Κηφισιά θα μετονομαστεί σε «Μίκης Θεοδωράκης»
Το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη θα αποκτήσει η οδός Ιλισίων στην Κηφισιά, έπειτα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
Το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη θα αποκτήσει η οδός Ιλισίων στην Κηφισιά, έπειτα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
Αυτή την εισήγηση έκανε ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος προς τα αρμόδια όργανα του Δήμου και της Περιφέρειας, τονίζοντας πως «ακούγοντας τις τοποθετήσεις των συναδέλφων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ένιωσα ότι οφείλουμε κάτι μεγαλύτερο, κάτι περισσότερο για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές προς εκείνον, που προσέφερε ανεκτίμητα στον Πολιτισμό και στην αυτογνωσία μας».
Η οδός Ιλισίων είναι η δυτική είσοδος της πόλης και πρόκειται για έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Κηφισιάς που ξεκινά από την εθνική οδό και καταλήγει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης της Κηφισιάς και την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον δήμο βραδιά αφιερωμένη στον κορυφαίο μουσουργό, με τη συμβολή του Γιώργου Χατζηνάσιου.
- Λαμία: Εντοπίστηκε σαλμονέλα και σε άλλες παρτίδες κοτόπουλου, από διαφορετικούς προμηθευτές
- Παράθυρο για αύξηση επιτοκίων λόγω ενεργειακής κρίσης άφησε η Λαγκάρντ
- Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Αττική – Πάνω από 865.000 ευρώ η λεία τους από κλοπές σε 24 σπίτια
- «Η Γερμανία είναι χώρα μετανάστευσης, ας το αντιληφθούμε επιτέλους», λέει ο ομοσπονδιακός πρόεδρος
- Ο Τόμι Λι κατάλαβε ότι χρειάζεται απεξάρτηση τη νύχτα που «έκανε ενέσεις με Jack Daniel’s»
- Το συγκινητικό βίντεο της Κλαμπ Μπριζ για τον Χρήστο Τζόλη μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ (vid)


