
Συνάντηση Σταϊκούρα με διοικήσεις τραπεζών και κεφαλαιαγοράς
Ο υπουργός άκουσε τα αιτήματα των εκπροσώπων του τραπεζικού κλάδου και της κεφαλαιαγοράς και επανέλαβε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων
Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προχθές, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, και σήμερα, με τις διοικήσεις των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Δέσμευση για μεταρρυθμίσεις
Ο υπουργός, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, άκουσε τα αιτήματα των εκπροσώπων του τραπεζικού κλάδου και της κεφαλαιαγοράς και επανέλαβε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, με στόχο οι τράπεζες να ανακτήσουν τον σημαντικό τους ρόλο, προσφέροντας ρευστότητα για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, η δε κεφαλαιαγορά να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει με ένα ρυθμιστικό πλαίσιο που θα ευνοεί τις επενδύσεις, επίσης προς όφελος της εθνικής οικονομίας και του κοινωνικού συνόλου.
- Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του ποταμού Φαρσαλίτη
- Νέος επεξεργαστής της NASA θα εκτοξεύσει την ΑΙ στο Διάστημα
- Το μοναδικό τροχαίο της Ελένης Ράντου το προκάλεσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου
- ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: Θα ζητήσετε από τον πρωθυπουργό να πείσει τη σύζυγό του να μεταφέρει στην Ελλάδα τα χρήματα που διατηρεί σε λογαριασμούς του εξωτερικού;
- Περιστέρι: Έγκυος και σε 7ο παιδί η μητέρα – «Δεν ήταν ο μόνιμος τρόπος ζωής μας» λέει ο πατέρας
- 17 Μαΐου | Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης Εκστρατεία ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης «Είναι εύκολο… κάν’ το»






