Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατρίκιος Κωστής - Που βρίσκεται τώρα ο ο «ψηλός, κακός» του «Παρά πέντε»;

Πατρίκιος Κωστής – Που βρίσκεται τώρα ο ο «ψηλός, κακός» του «Παρά πέντε»;

Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει σήμερα

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Πατρίκιο Κωστή, τον ψηλό «κακό» του «Παρά Πέντε» που άφησε την υποκριτική και πλέον διδάσκει σε δημοτικό σχολείο!

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με την απόφασή του.

Αναφερόμενος σε όμορφες στιγμές που έχει ζήσει ως δάσκαλος, ο ίδιος είπε «Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη».

Σχετικά με το αν θα εργαζόταν ξανά ως ηθοποιός, ο Πατρίκιος Κωστής απάντησε ότι «Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024