Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mαρτυρία ανεμβολίαστης - Ψάχνω «λαμόγιο γιατρό» να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό

Mαρτυρία ανεμβολίαστης – Ψάχνω «λαμόγιο γιατρό» να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό

Όπως ισχυρίζεται, χωρίς φυσικά να έχει καμία επιστημονική βάση αυτό που λέει, «οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους»

Προς αναζήτηση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή τεστ βρίσκονται αρκετοί αντιεμβολιαστές, με τις υποθέσεις εικονικών εμβολιασμών ή ψευδών αποτελεσμάτων να αποκαλύπτονται συνεχώς.

Μια εξ αυτών είναι και η κ. Κατερίνα, η οποία δηλώνει κυνικά τη στιγμή μάλιστα που η πανδημία του κοροναϊού βρίσκεται ξανά σε ιδιαίτερη κρίσιμη καμπή: «Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά».

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν» παραδέχεται η ίδια, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως ισχυρίζεται, χωρίς φυσικά να έχει καμία επιστημονική βάση αυτό που λέει, «οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους».

Στην παρατήρηση, δε, περί παρανομίας απαντά: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***.»

Αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου

Η ίδια δηλώνει πως «δεν είμαι αρνήτρια ούτε της πανδημίας ούτε του εμβολιασμού. Είμαι αναγκαστική αρνήτρια».

Όπως είπε, ο γιατρός της είπε πως δε μπορεί να κάνει το εμβόλιο λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Επομένως, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά, στα οποία πλέον μπορούν να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι. «Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα πότε θα αποφασίσω να το κάνω».

Όπως ανέφερε, «δεν μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε», να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. «Παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου» τόνισε και συμπλήρωσε πως «αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;»

Κλείνοντας, λέει κατηγορηματικά: «Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024