
Ζενεβιέβ Μαζαρί – Τι δήλωσε για το πρώτο GNTM χωρίς Βίκυ Καγιά
Η κριτής και art director του ριάλιτι μίλησε για τη νέα σεζόν λίγο πριν τη φετινή της πρεμιέρα
Ένα διαφορετικό GNTM θα κάνει την πρεμιέρα του φέτος, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι στην Ελλάδα, στο τιμόνι δεν θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά.
Για το νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων και για αυτή την ηχηρή απουσία μίλησε η κριτής Ζενεβιέβ Μαζαρί στο «Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα.
Μεταξύ άλλων, η Ζενεβιέβ δήλωσε:
«Η Βίκυ Καγιά είναι κάτω, δεν μας λείπει ποτέ, δηλαδή χτες ήμασταν όλη μέρα μαζί. Εννοείται λείπει από το GNTM, αλλά σαν άνθρωπος δεν λείπει. Είμαστε στο ίδιο κανάλι, στα ίδια στούντιο, στους ίδιους χώρους».
Επιπλέον, όταν τη ρώτησαν αν έχει δεχθεί άλλες επαγγελματικές προτάσεις, η Ζενεβιέβ απάντησε:
«Δεν έχει σημασία αν έχω δεχτεί άλλη πρόταση, σημασία έχει ότι είμαι στο GNTM. Με ενοχλεί πάρα πολύ να μιλάω για κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί, δεν θα συμβεί».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον νέο «Πογκμπά»: Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το 18χρονο wonderkid της Λιλ!
- LIVE: Παραγουάη – Γαλλία
- Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ήρθα στην ομάδα που αγαπώ πολύ, έχω μεγαλύτερη φωτιά μέσα μου»
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)



