Κατερίνα Καραβάτου – Κόλλησε ψείρες μαζί με την μικρή Αέλια – Χιουμοριστική φωτογραφία
Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της στο MEGA
Τις τελευταίες ετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα στο MEGA κάνει η Κατερίνα Καραβάτου και η ομάδα της, ωστόσο ένα απρόσμενο γεγονός την ανάγκασε να παραμείνει λίγο παραπάνω στο σπίτι.
Η παρουσιάστρια ανέβασε το βράδυ της Τρίτης φωτογραφία με την 10χρονη κόρη της φορώντας τουρμπάν και κοιτάζοντας απελπισμένα η μια την άλλη.
Αιτία; Οι ψείρες που κόλλησαν και ανάγκασαν και τις δύο σε θεραπεία.
Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφοντας: «Ψάχνω να βρω λεζάντα. Βασικά, ψάχνω να βρω τη φωτογραφία που έχω με τη μαμά μου και δεν την βρίσκω, επειδή προφανώς θυμάμαι να την έχω σ ένα άλμπουμ (?!?!?!) στη Θεσσαλονίκη…. Εγώ με τη μανούλα μου με τουρμπάν, γιατί κάνουμε θεραπεία για ψείρες. Εγώ και η Αέλια έχουμε κολλήσει η μια την άλλη, ψείρες. Θα ήθελα να έχω βρει τη φωτογραφία να της την δείξω. Δυστυχώς είναι μακριά».
Δείτε την φωτογραφία
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou)
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z




