Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Στην Κροατία οι Λο Σέλσο, Ρομέρο και Σάντσες πριν επιστρέψουν στην Αγγλία

Τότεναμ – Στην Κροατία οι Λο Σέλσο, Ρομέρο και Σάντσες πριν επιστρέψουν στην Αγγλία

Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ που συμμετείχαν στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων της Αργεντινής και της Κολομβίας, Λο Σέλσο, Ρομέρο και Σάντσες θα επιστρέψουν στην Αγγλία, μέσω της «πράσινης» Κροατίας.

Το παράδειγμα των Μαρτίνες και Μπουεντία θα ακολουθήσουν όλα όπως όλα δείχνουν και οι άλλοι δύο Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές που παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κοροναϊό.

Ο λόγος για τους Ζιοβάνι Λο Σέλσο και Κρίστιαν Ρομέρο, οι οποίοι ήταν οι άλλοι δύο Αργεντίνοι που ταξίδεψαν στην Λατινική Αμερική χωρίς να έχουν περάσει το απαραίτητο διάστημα καραντίνας και βρέθηκαν στην αποστολή της Αργεντινής με αντίπαλο την Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Συνεπώς, θα περάσουν 10 μέρες σε μία «πράσινη» χώρα, την Κροατία, όπως έχουν ανακοινώσει οι αγγλικές αρχές και έπειτα θα επιστρέψουν στην Αγγλία, αποφεύγοντας μία εκ νέου 10ήμερη καραντίνα. Μαζί με τους Λο Σέλσο και Ρομέρο, θα βρεθεί και ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, Ντάβιντσον Σάντσες, ο οποίος μετέβη στην Λατινική Αμερική, αγνοώντας την σχετική οδηγία της Premier League.

Η εν λόγω οδηγία αφορούσε στους παίκτες που θα είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες χωρών της Λατινικής Αμερικής και λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν θα είχαν το δικαίωμα να ταξιδέψουν και να συμμετάσχουν.

Στην Κροατία θα βρίσκεται τιμ της Τότεναμ σε ειδικό προπονητικό κέντρο, ενώ ξεχωριστά θα προπονηθούν και οι δύο Αργεντίνοι της Άστον Βίλα.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024