Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπορεί και χωρίς Ρονάλντο η Πορτογαλία (3-0)

Μπορεί και χωρίς Ρονάλντο η Πορτογαλία (3-0)

Μπορεί να μην είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεση της, ωστόσο η Πορτογαλία δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 του Αζερμπαϊτζάν και να παραμείνει στην κορυφή του Α΄ ομίλου.

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ιρλανδία ήταν αυτός που έδωσε την λύση στο τέλος με δυο γκολ και οδήγησε την Πορτογαλία στην νίκη. Αυτήν την φορά μπορεί η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να μην είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην σύνθεση της, αλλά είχε εύκολο έργο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (3-0) και παρέμεινε στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου.

Πλέον, μετά την νίκη αυτή, η Πορτογαλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και περιμένει το αποτέλεσμα της Σερβίας (10β) με την Ιρλανδία για να δει αν θα είναι μόνη πρώτη μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών.

Οι Πορτογάλοι ήταν κυριαρχοί από την αρχή της αναμέτρησης, προηγήθηκαν με τον Μπερνάρντο Σίλβα (26΄), ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκαναν δυο τα τέρματα τους με τον Αντρέ Σίλβα, βάζοντας στέρεες βάσεις νίκης.

Από εκεί και πέρα, η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είχε κανένα πρόβλημα να ελέγξει το παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Ντιέγκο Ζότα.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024