Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η FIFA ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το Βραζιλία – Αργεντινή

Η FIFA ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το Βραζιλία – Αργεντινή

Πειθαρχική έρευνα για όσα συνέβησαν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή θα ξεκινήσει η FIFA.

Πειθαρχική έρευνα για όσα συνέβησαν στον αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ξεκινήσει η FIFA.

Η εισβολή των αστυνομικών στο γήπεδο λίγο πριν την συμπλήρωση του 10ου λεπτού της αναμέτρησης για την σύλληψη των τεσσάρων Αργεντίνων ποδοσφαιριστών έφερε την οριστική διακοπή του ματς, με ανθρώπους της «Αλμπισελέστε» να εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Συγκεκριμένα, οι βραζιλιάνικες αρχές κατηγορούν τους παίκτες της Αργεντινής για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού που εφαρμοζόνται στην Βραζιλία, καθώς όσοι έρχονται από την Μεγάλη Βρετανία θα πρέπει να περάσουν από 14ημερη καραντίνα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς, οι Λο Σέλσο, Μαρτίνες, Ρομέρο και Μπουεντία που αγωνίζονται στην Premier League και ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Αργεντινής πριν λίγες ημέρες.

Πλέον, η Conmebol πέταξε το μπαλάκι στην FIFA για την τύχη του ματς, ενώ από τη μεριά της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ξεκινά πειθαρχική έρευνα, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε η Παγκόσμια Ομοσπονδία:

«Μετά την ανάλυση των επίσημων αναφορών των αγώνα που αφορά το ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, ανάμεσα στην Βραζιλία και στην Αργεντινή, η FIFA επιβεβαιώνει ότι ξεκίνησαν οι πειθαρχικές διαδικασίες που στις οποίες συμμετέχουν και οι δύο ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024