Big Brother – Η απίστευτη αποστολή του Μεγάλου Αδελφού στους «κρυφούς» παίκτες
«Για την πρώτη εβδομάδα έχετε ασυλία αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι μια εύκολη εβδομάδα» προειδοποιεί ο Big Brother τους δύο νέους παίκτες
Οι δύο νέοι παίκτες του Big Brother μπορεί να μετρούν μόλις λίγες μέρες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ωστόσο δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί στους συμπαίκτες τους, αφού βρίσκονται στο Μυστικό Δωμάτιο.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Τσίρλης κι η Σοφία Αλεξανιάν έχουν να βγάλουν μία αποστολή εις πέρας, όταν μπούνε στο σπίτι. Ο Big Brother τους ανέφερε:
«Για την πρώτη εβδομάδα έχετε ασυλία αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι μια εύκολη εβδομάδα. Τώρα θα σας ανατεθεί η μυστική σας αποστολή κι έχετε μία ώρα να φτιάξετε την δική σας ιστορία.
Όταν σας πω εγώ και μπείτε στο σπίτι, θα πρέπει να υποδυθείτε το παντρεμένο ζευγάρι. Για να ολοκληρώσετε επιτυχώς την αποστολή σας, δεν θα πρέπει να σας καταλάβει κανένας συγκάτοικος.
Εάν τα καταφέρετε θα κερδίσετε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για εσάς και για το σπίτι. Εάν όχι, θα πάρω πίσω το έπαθλο. Την λήξη της μυστικής αποστολής, την αποφασίζω εγώ. Αν κάποιος συγκάτοικος το υποψιαστεί, σε καμία περίπτωση δεν σταματάτε».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Basketball Sphere: «Oι τρεις παίκτες που είναι πιθανό να μην συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό»
- Μαζική η φυγή προς τη σύνταξη – Υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 110.000 οι αιτήσεις το πρώτο 6μηνο του 2026
- Βενεζουέλα: Πάνω από 3.300 νεκροί από τους σεισμούς – Θάβουν θύματα με αριθμούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Φάμελλος και Πολάκης λύνουν τις διαφορές τους – Έρχονται παραιτήσεις βουλευτών
- ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση στη Θεσσαλονίκη με δύο πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πολιτική τυμβωρυχία




