Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Η κίνηση «ματ» του Λαπόρτα πριν αποχωρήσει ο Μέσι

Μπαρτσελόνα – Η κίνηση «ματ» του Λαπόρτα πριν αποχωρήσει ο Μέσι

Ο Τζοάν Λαπόρτα, σύμφωνα με δημοσιέυματα του ισπανικού τύπου, πριν την αποχώρηση του Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, είχε προσεγγίσει τον Νεϊμάρ, προκειμένου να τον φέρει πίσω στο «Κάμπ Νόου».

Βασικός στόχος της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ήταν ο Νεϊμάρ, καθώς ο ισπανικός τύπος υποστηρίζει σε δημοσιεύματά του πως ο Τζοάν Λαπόρτα, με την ανάληψη της προεδρίας του καταλανικού συλλόγου, έθεσε ως προτεραιότητα την επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου.

Λίγο καιρό πριν την αποχώρηση του Μέσι, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» είχε προσεγγίσει τον Νεϊμάρ, που αγωνίζεται στην Παρί σεν Ζερμέν, προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στο «Κάμπ Νόου».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως, ο 29χρονος Βραζιλιάνος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί δίπλα στον καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι, και μάλιστα είχε δηλώσει στους ανθρώπους του Λαπόρτα πως μία τέτοια πρόταση ενδεχομένως να έφερνε και την τελική θετική απάντησή του για επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, το εγχείρημα του Λαπόρτα έλαβε τέλος πρόωρα, καθώς δύο μέρες μετά την προσέγγιση των απεσταλμένων του Λαπόρτα, η Παρί, έδωσε την δική της «έμμεση» απάντηση στην Μπαρτσελόνα, μεταφέροντας 20 εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό του πατέρα του Νεϊμάρ, με την πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα «πειστεί» ο Βραζιλιάνος και θα παραμείνει στην ομάδα του Παρισιού, όπως και τελικά συνέβη.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024