Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στον αγώνα Βραζιλία-Αργεντινή με την είσοδο της αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να απομακρύνει τέσσερις Αργεντίνους ποδοσφαιριστές που παραβίασαν το πρωτόκολλο για την μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι Εμιλιάνο Μπουεντία και Εμιλιάνο Μαρτίνες  θα επιστρέψουν στην Αγγλία μέσω Κροατίας.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα ήταν οι δύο εκ των τεσσάρων που παρέκαμψαν το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει επιβάλει η Βραζιλία και βρέθηκαν στην αποστολή της Αλμπισελέστε.

Όπως είχε συμφωνηθεί με την αγγλική ομάδα, Μαρτίνες και Μπουεντία θα συμμετείχαν στους δύο πρώτους αγώνες της Αργεντινής με Βενεζουέλα και Βραζιλία, ωστόσο θα χάσουν τον τρίτο αγώνα με την Βολιβία τα ξημερώματα της Παρασκευής ( 10/9).

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα δεν θα επιστρέψουν απευθείας στην Αγγλία, αλλά θα μεταβούν στην Κροατία προκειμένου να προπονηθούν εκεί, και έπειτα να πετάξουν για Αγγλία για να ενσωματωθούν στην ομάδα τους.

Ο λόγος βρίσκεται στο γεγονός ότι ένα ταξίδι στην Ευρώπη από την Νότια Αμερική θα σήμαινε 10ήμερη καραντίνα σε ξενοδοχείο αναφοράς για περιπτώσεις Covid-19, ενώ η πτήση σε μία χώρα που βρίσκεται στο «πράσινο», σημαίνει ότι μπορούν και να προπονηθούν αλλά και να επιστρέψουν στις ομάδες τους άμεσα χωρίς να τεθούν εκ νέου σε καραντίνα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο