
Τουρκία – Δεκάχρονο παιδί κόβει πρόωρα την κορδέλα εγκαινίων και εκνευρίζει τον Ερντογάν
Όταν ο Ερντογάν κατάλαβε τι έγινε, τον σκούντηξε στο κεφάλι εκνευρισμένος και όπως φαίνεται το βίντεο, κάτι του είπε
Ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της τουρκικής περιφέρειας και μαζί με μικρά παιδιά περίμενε να κόψει την κορδέλα της νέας γέφυρας.
Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όταν κατά τη διάρκεια τελετής εγκαινίων γέφυρας στη Ριζούπολη, ένα δεκάχρονο αγοράκι έκοψε πρόωρα την κορδέλα.
Ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της τελετής περίμενε να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων της νέας γέφυρας, όταν από τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν μπροστά του, ένας δεκάχρονος βιάστηκε κι έκοψε την κορδέλα πριν δοθεί σήμα από τους διοργανωτές.
Όταν ο Τούρκος πρόεδρος κατάλαβε τι έγινε, σκούντηξε το παιδί στο κεφάλι και εκνευρισμένος , όπως φαίνεται το βίντεο, κάτι του είπε.
- Ο «σκληρός δίσκος» του Ντε Λα Φουέντε
- Κυβέρνηση: Πανηγυρίζει γιατί τέσσερις -και όχι 11- βουλευτές και πρώην υπουργοί αντιμετωπίζουν… «απλά πλημμελήματα» – Κανονικά υποψήφιοι στις εκλογές
- Η Οδύσσεια σε ένα λεπτό από το καστ της ταινίας και σε δακτυλικό εξάμετρο
- Κυψέλη: Οι ρωγμές του τρόμου, η άρνηση των κατοίκων για μερεμέτια και οι απαιτήσεις για ασφάλεια
- Ιαπωνία: Η δήμαρχος της Γιαβάτα θα πάρει τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας – Και πολλοί άνδρες δηλώνουν έξαλλοι
- Marfin: Νομική αντιμετώπιση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων για την 46χρονη προαναγγέλλει δικηγόρος της








