
Τουρκία – Δεκάχρονο παιδί κόβει πρόωρα την κορδέλα εγκαινίων και εκνευρίζει τον Ερντογάν
Όταν ο Ερντογάν κατάλαβε τι έγινε, τον σκούντηξε στο κεφάλι εκνευρισμένος και όπως φαίνεται το βίντεο, κάτι του είπε
Ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της τουρκικής περιφέρειας και μαζί με μικρά παιδιά περίμενε να κόψει την κορδέλα της νέας γέφυρας.
Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όταν κατά τη διάρκεια τελετής εγκαινίων γέφυρας στη Ριζούπολη, ένα δεκάχρονο αγοράκι έκοψε πρόωρα την κορδέλα.
Ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της τελετής περίμενε να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων της νέας γέφυρας, όταν από τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν μπροστά του, ένας δεκάχρονος βιάστηκε κι έκοψε την κορδέλα πριν δοθεί σήμα από τους διοργανωτές.
Όταν ο Τούρκος πρόεδρος κατάλαβε τι έγινε, σκούντηξε το παιδί στο κεφάλι και εκνευρισμένος , όπως φαίνεται το βίντεο, κάτι του είπε.
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια
- Αλέξις ντε Τοκβίλ: Ένας φιλελεύθερος νέου τύπου
- Αρμενία: Υπό κράτηση πρόσωπα της φιλορωσικής αντιπολίτευσης ενόψει των εκλογών του Ιουνίου










