Ινδία – 308 θάνατοι σε 24 ώρες λόγω του κοροναϊού – Πάνω από 42.700 νέα κρούσματα
Η Ινδία συνεχίζει να πλήττεται από την πανδημία. Ανησυχία προκαλεί η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων.
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας στην Ινδία ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 42.766 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 308 ασθενείς με την COVID-19.
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού στην υποήπειρο των 1,3 δισεκατομμυρίων κατοίκων έχει φθάσει, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα – που όμως Ινδοί και ξένοι ειδικοί χαρακτηρίζουν υποτιμημένα –, τους 440.533 νεκρούς επί συνόλου 32.988.673 μολύνσεων μέχρι σήμερα.

Αυξάνονται τα ενεργά κρούσματα
Τα περισσότερα κρούσματα (29.682) και 142 θάνατοι καταγράφηκαν στο νότιο ομόσπονδο κράτος Κεράλα, που αποτελεί τελευταία επίκεντρο της υγειονομικής κρίσης. Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν, φθάνοντας τα 410.048 (+4.367 σε 24 ώρες).
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
- Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 – Ποιοι κυριαρχούν, ποιοι υποχωρούν και πού βρίσκεται η Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε πτήση – Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης
- Λάσπη στον ανεμιστήρα από Π.Μαρινάκη κατά Τσίπρα – Καμία απάντηση στο «κατηγορώ» του προέδρου της ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης
- Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο του GNTM 2 στη Μύκονο
- Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός – «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442