
«Βλέπει» Ράις η Λίβερπουλ
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ φέρεται να βρίσκεται ο Ντέκλαν Ράις.
Στα «ραντάρ» πολλών μεγάλων ομάδων της Αγγλίας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ντέκλαν Ράις ο οποιος προσπάθησε να πάρει μεταγραφή, χωρίς ωστόσο να πιέσει, με αποτέλεσμα να συνεχίζει κανονικά στη Γουέστ Χαμ.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το «Νησί», ο Άγγλος μέσος βρίσκεται και στα μεταγραφικά πλάνα της Λίβερπουλ. Όπως αναφέρει το 90min, οι «κόκκινοι» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 22χρονο αμυντικό χαφ και δεν αποκλείεται να κινηθούν με επίσημη πρόταση το επόμενο καλοκαίρι.
Βέβαια, φαβορί παραμένουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ράις.
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]


