Αρκετά ψηλά έχει θέσει τον πήχη για τη φετινή σεζόν η Άστον Βίλα, καθώς παρά την αποχώρηση του Τζακ Γκρίλις, κατάφερε να φέρει στο «Βίλα Παρκ» ποδοσφαιριστές όπως ο Εμιλιάνο Μπουεντία και ο Ινκγς.
Σύμφωνα ωστόσο με τα αγγλικά Μέσα, οι «χωριάτες» θέλουν να ενισχύσουν και άλλο το ρόστερ τους. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Άστον Βίλα, είναι ο Γουέστον ΜακΚένι!
Ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είναι ένας από τους παίκτες που η «γηραιά κυρία» είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και για αυτό η Βίλα αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση τον ερχόμενο Γενάρη.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.