Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μαρία Ψυχαράκη - «Με είχαν περάσει για την τρελή του χωριού, θα ήθελα μια συγγνώμη»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «Με είχαν περάσει για την τρελή του χωριού, θα ήθελα μια συγγνώμη»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι εξέφρασε το παράπονο της για τους δημοσιογράφους και εξήγησε γιατί απέφευγε να δώσει συνεντεύξεις

H νικήτρια του περσινού Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε μετά από καιρό για τη σχέση της με τη Σοφία Δανέζη αλλά και τον τρόπο που της φέρθηκαν αρκετά εκπομπές.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι εξέφρασε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» το παράπονο της για τους δημοσιογράφους και εξήγησε γιατί απέφευγε να δώσει συνεντεύξεις.

Όσον αφορά τη σχέση της με την συγκάτοικό της στο σπίτι του Big Brother Σοφία Δανέζη η ίδια δήλωσε: «Ανύπαρκτη σχέση. Ό,τι σχέση είχαμε και μέσα στο σπίτι έχουμε και έξω. Όταν τη δω και αν, θα την κοιτάξω και θα καταλάβει μέσα από το βλέμμα μου τι της λέω. Θα τη χαιρετήσω με το βλέμμα μου. Θα ήθελα να ακούσω ένα συγγνώμη από αυτήν την κοπέλα», είπε για τη Σοφία Δανέζη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξήγησε για πρώτη φορά γιατί δεν ήθελε να δώσει συνεντεύξεις βγαίνοντας από το παιχνίδι. «Κάποιοι μου είπαν ότι με είχαν περάσει για την “τρελή του χωριού”. Τους ρώτησα αν παρακολουθούσαν τηλεοπτικές εκπομπές και μου απάντησαν θετικά. Αυτό το κακό μου έκαναν πολλές εκπομπές και γι αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκαν να δώσω συνεντεύξεις πέρσι. Ήθελα τον χρόνο να τους συγχωρήσω. Θα ήθελα μια συγγνώμη από αρκετούς παρουσιαστές που προσπάθησαν να προσβάλλουν την προσωπικότητα και την οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024