Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Πότε θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου τράπερ

Mad Clip – Πότε θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου τράπερ

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και οι θαυμαστές του που αγάπησαν το Mad Clip μέσα από την πορεία του στην τραπ μουσική, θα του πουν το τελευταίο «αντίο»

Θλίψη και σοκ στο χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του έφερε η είδηση του θανάτου του Mad Clip, του 34χρονου τράπερ,  ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή,  τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει, πως ο Πήτερ Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του tlife οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές του Mad Clip θα του πουν το τελευταίο «αντίο» τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, η κηδεία του Mad Clip θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Στο σημείο του δυστυχήματος, καθημερινά καταφτάνουν πολλοί νέοι άνθρωποι, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Mad Clip για να αφήσουν λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του.

Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες του μοιραίου τροχαίου

Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip εξακολουθούν να βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές και τελικά εμφανίστηκε, ισχυρίστηκε ότι δεν έκαναν κόντρες και ότι ο ίδιος είχε συνοδηγό την κοπέλα του. Όπως είπε, ήταν μαζί με τον Mad Clip στο φανάρι, όταν άναψε πράσινο ξεκίνησαν αναπτύσσοντας ταχύτητα αλλά κάπου εκεί χωρίστηκαν οι δρόμοι τους.

Φρέναρε απότομα ο Mad Clip;

Αυτό που ερευνάται σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ είναι οι ροδιές. Βρέθηκαν δηλαδή κάποια σημεία στον δρόμο που δείχνουν ότι το αυτοκίνητο του τράπερ φρέναρε απότομα.

Ψάχνουν να βρουν τι είναι εκείνο που τον έκανε να φρενάρει ξαφνικά και να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση.

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που ίσως ρίξουν φως στα αίτια που τον οδήγησαν να φρενάρει απότομα, καθώς θα μπορούσε για παράδειγμα να οφείλεται σε αδιαθεσία.

Με δεδομένο ότι έχει αποκλειστεί από την αστυνομική έρευνα το σενάριο της εμπλοκής άλλου οχήματος, το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν το δυστύχημα οφείλεται στην υψηλή ταχύτητα που κινείτο το αυτοκίνητο του τράπερ, ή αν υπήρξε και κάποιο άλλο γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Μια πιθανή εκδοχή είναι ο Mad Clip να απενεργοποίησε το λεγόμενο «αντισπίν», το σύστημα που υπάρχει στα αυτοκίνητα με πολύ μεγάλη ιπποδύναμη και το οποίο κρίνεται αναγκαίο για την αποτροπή του σπιναρίσματος των τροχών. Η απενεργοποίηση του «αντισπίν» έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να «διπλώσει» το όχημα και να εκτραπεί της πορείας του.

Με δεδομένο ότι η Porsche του 34χρονου τράπερ είναι ένα αυτοκίνητο πισωκίνητο, το «αντισπίν» μπορεί να σώσει ζωές, όπως λένε αρμόδιες πηγές.

Σύμφωνα με το newsbomb, που επικαλείται καταθέσεις φίλων του Mad Clip, ο 34χρονος μουσικός συνήθιζε να απενεργοποιεί το «αντισπίν» και αυτό είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται.

«Είμαι γκαζάκιας»

Ο Mad Clip είχε δηλώσει ότι είναι λάτρης της ταχύτητας, ενώ η Αστυνομία του είχε βεβαιώσει τον τελευταίο χρόνο δύο παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Ο ίδιος εξάλλου δήλωνε κοντράκιας και γκαζάκιας, σε ανάρτησή του σχετικά με την σύλληψή του μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, στα μέσα Φεβρουαρίου.

Τότε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη.

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. […] Είμαι γκαζάκιας… Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοείται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα «Δίας», είχε πει σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Mad Clip.

View this post on Instagram

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο

Oι δραματικές στιγμές ακριβώς πριν το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip αποτυπώνονται σε βίντεο, που κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Στο βίντεο, το οποίο καταγράφει τις κινήσεις δύο αυτοκινήτων που εκκινούν από φανάρι, στα δεξιά διακρίνεται ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες και στα αριστερά, μία μαύρη Porsche 911, όπως αυτή που οδηγούσε ο Mad Clip.

Tα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται δίπλα – δίπλα και αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ κάνουν και προσπεράσεις μέσα στην κυκλοφορία. Το αυτοκίνητο του Mad Clip μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα σε στροφή.

Λίγες στιγμές αργότερα συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024