Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Θόδωρος Ιγνατιάδης

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Θόδωρος Ιγνατιάδης

Ο Θόδωρος Ιγνατιάδης ήταν 57 ετών και είχε διατελέσει βουλευτής του ΚΚΕ την περίοδο 2011-2012 αντικαθιστώντας τον επίσης πρόωρα χαμένο, σε ηλικία 60 ετών, βουλευτή του ΚΚΕ Άγγελο Τζέκη.

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Θόδωρος Ιγνατιάδης.

Το ΚΚΕ αποχαιρετά το στέλεχός του με βαθιά θλίψη για τον πρόωρο χαμό του τονίζοντας ότι υπήρξε «συνεπής, εργατικός και ακούραστος» ενώ «ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί».

Ο Θόδωρος Ιγνατιάδης είχε διατελέσει βουλευτής του ΚΚΕ την περίοδο 2011-2012, αντικαθιστώντας τον επίσης πρόωρα χαμένο σε ηλικία 60 ετών βουλευτή του ΚΚΕ Άγγελο Τζέκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Η ΚΕ του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακό Σύμβουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα σήμερα από τη ζωή.

»Ο σύντροφος Θόδωρος γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1964 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ακολούθησε το επάγγελμα του κτηνίατρου.

»Εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ το 1983 και το 1985 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1991 πέρασε αποκλειστικά στη δουλειά του Κόμματος αναλαμβάνοντας διάφορες χρεώσεις. Από το 2004 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και από το 2011 μέχρι και σήμερα μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Διετέλεσε γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ανατολικής Υπαίθρου.

»Ο σ. Θόδωρος Ιγνατιάδης ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς αλλά και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Από το 2002 μέχρι και το 2014 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμης και από το 2014 μέχρι και σήμερα Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 υπήρξε βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Συμμετείχε επίσης στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και στο ΓΕΩΤΕΕ.

»Ο σύντροφος Θόδωρος, σύντροφος συνεπής, εργατικός και ακούραστος σε όλη την κομματική ζωή του υπερασπίστηκε με σταθερότητα την πολιτική του ΚΚΕ.

»Η ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του σ. Βίκυ, στα δύο του παιδιά, σ. Γιάννη και Χρήστο, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

»Η κηδεία του συντρόφου Θόδωρου θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 17:00 στη Θέρμη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024