
Επιχείρηση διάσωσης… drone από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Το drone αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ο ηλικιωμένος έμαθε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο και το περιστατικό έλαβε αίσιο τέλος
Ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο προσγειώθηκε στο μπαλκόνι ηλικιωμένου στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στη θέα του οποίου εκείνος απόρησε και κάλεσε την αστυνομία να παρέμβει.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, η ΕΛ.ΑΣ έσπευσε στο σημείο προκειμένου να εξακριβώσει τί ήταν αυτό το περίεργο αντικείμενο που βρέθηκε στο μπαλκόνι του ηλικιωμένου.
Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για drone, το οποίο χειριζόταν ένοικος της οικοδομής και προφανώς από λάθος χειρισμό, κατέληξε στο μπαλκόνι.
Το drone αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ο ηλικιωμένος έμαθε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο και το περιστατικό έλαβε αίσιο τέλος.
- Ιράν: Και η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επιθέσεις τον Μάρτιο κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Νότια Αφρική: Απομακρύνονται εσπευσμένα 300 υπήκοοι Γκάνας έπειτα από επεισόδια ξενοφοβικής βίας
- Ισημερινός: Δολοφόνησαν γυναίκα δικαστή – Είχε δεχτεί απειλές
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;

