Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Σινιάκοβα – Μαρία Σάκκαρη 0-2 – Ισοπεδωτική στους «32» του US Open

Κατερίνα Σινιάκοβα – Μαρία Σάκκαρη 0-2 – Ισοπεδωτική στους «32» του US Open

H Μαρία Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική απέναντι στην Κατερινά Σινιάκοβα, νίκησε εύκολα με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στους «32» του US Open

Πρόκριση με στυλ για την Μαρία Σάκκαρη στους «32» του US Open. Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του αμερικανικού grand slam επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-2) της Τσέχας, Κατερίνα Σινιάκοβα.

Η 26χρονη Ελληνίδα έδειξε σε πολλά σημεία του αγώνα την ανωτερότητά της απέναντι στην 25χρονη, νούμερο 53 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον περιμένει μία εκ των Πέτρα Κβίτοβα ή Κριστίνα Πλίσκοβα στους «32«.

Η Σάκκαρη ισοφάρισε την Σινιάκοβα στα μεταξύ τους παιχνίδια, με το σκορ να είναι στο 2-2. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Μαρία θα βρίσκεται στο 3ο γύρο του US Open.

Ο αγώνας

Οι δύο αθλήτριες ξεκίνησαν προστατεύοντας το σερβίς τους, με την Σάκκαρη να είναι η πρώτη που φτάνει σε μπρέικ πόιντ. Η Ελληνίδα είχε τρεις ευκαιρίες για να κάνει το 3-1, αλλά η Σινιάκοβα είχε τις απαντήσεις και ισοφάρισε σε 2-2.

Ωστόσο, στο έκτο γκέιμ η Ελληνίδα πήρε το αίμα της πίσω και έκανε το 4-2. Η Τσέχα όμως απάντησε κατευθείαν και μείωσε σε 4-3. Τα δύο επόμενα γκέιμ πήγαν στην αθλήτρια που σέρβιρε, αλλά η Σάκκαρη έκανε το καθοριστικό μπρέικ στο δέκατο γκέιμ και πήρε το πρώτο σετ με 6-4.

Τα πράγματα στο δεύτερο σετ δεν ξεκίνησαν με το καλύτερο τρόπο για την Ελληνίδα, καθώς η Σινιάκοβα έκανε το μπρέικ με το καλημέρα και προηγήθηκε με 1-0. Η Τσέχα κράτησε το δικό της σερβίς, αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην Σάκκαρη.

Η Μαρία πήρε πίσω το μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ και ισοφάρισε σε 2-2. Η Ελληνίδα ξαναχτύπησε για το 4-2 και πήρε εύκολα τα δύο επόμενα γκέιμ για να φτάσει με άνεση στο 6-2 και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Οι αριθμοί της αναμέτρησης

Οι συνολικοί πόντοι ήταν 64-48 για την Σάκκαρη. Οι winners 11-10 για την Σινιάκοβα και τα αβίαστα λάθη 35-25 υπέρ της Ελληνίδας. Τέλος, η Σάκκαρη είχε 4/13 κερδισμένα break points, ενώ η Τσέχα 2/2.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024