Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Αυξήθηκε η ζήτηση των διαρκείας, εξαντλήθηκαν στη θύρα 19!

Ολυμπιακός – Αυξήθηκε η ζήτηση των διαρκείας, εξαντλήθηκαν στη θύρα 19!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας που ήταν για τη θύρα 19, ενώ ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για τις θύρες 9, 11 και 17.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει έμπρακτα την αγαπημένη του ομάδα, με τους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας να έχουν αγοράσει ήδη χιλιάδες διαρκείας και να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενόψει του νέου πρωταθλήματος, αλλά και του Europa League.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα υπάρχει αυξημένη ζήτηση, με τους φιλάθλους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να εξαντλούν τα εισιτήρια διαρκείας που ήταν για τη θύρα 19, ενώ ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για τις θύρες 9, 11 και 17.

Η πλειοψηφία του κόσμου έχει επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές και η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς, με τον κόσμο να κόσμο να στέκεται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές.

Με τους ρυθμούς που συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων μάλιστα αναμένεται σύντομα να γεμίσουν και οι θύρες 9, 11 και 17, με τους φίλους του Ολυμπιακού να αποκτούν μόνιμη θέση στο φαληρικό γήπεδο, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ανυπομονούν για την έναρξη του πρωταθλήματος και για τις μεγάλες μάχες που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Μαζί, κόσμος και ομάδα, με τους οπαδούς να έχουν τη δυνατότητα να δουν και πάλι από κοντά τα ματς των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού συνεχίζεται καθημερινά με τους γνωστούς τρόπους, ηλεκτρονικά και από το Καραϊσκάκη.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024