Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δυνατό τεστ με Ελβετία για την Εθνική

Δυνατό τεστ με Ελβετία για την Εθνική

Ο Τζον Φαντ Σιπ έχει την ευκαιρία να τεστάρει απόψε την Εθνική στο φιλικό με την Ελβετία ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Εθνική Ελλάδας σε λίγες ημέρες μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και απόψε δίνει ένα δυνατό τεστ κόντρα στην Ελβετία.

Απόψε στη Ζυρίχη ο Τζον Φαντ Σιπ έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα και να κάνει κάποιες δοκιμές αναφορικά με ορισμένα πρόσωπα ενόψει των παιχνιδιών με Κόσοβο (εκτός έδρας, 5/9) και Σουηδία (στο ΟΑΚΑ, 8/9).

Όπως όλα δείχνουν, η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί με 4-2-3-1, όμως δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του αγώνα να μετατραπεί αυτό σε 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται κατά πάσαν πιθανότητα ο Πασχαλάκης και στην άμυνα θα αγωνιστούν από δεξιά προς αριστερά οι Ανδρούτσος, Τζαβέλλας (ή Χατζηδιάκος), Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τσιμίκας.

Μπουχαλάκης και Σιώπης θα αποτελέσουν το δίδυμο στα χαφ, καθώς ο Ζέκα είναι τιμωρημένος για το ματς με το Κόσοβο.

Αριστερά ως εξτρέμ θα παίξει ο Γιαννούλης, μπροστά από τα χαφ θα βρίσκεται ο Μπακασέτας, ενώ για δεξιά υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τους Βρουσάι, Μάνταλο και Λημνιό. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Παυλίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι εξής: Διούδης, Σάλιακας, Μαυροπάνος, Κούτρης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Φούντας, Τζόλης (που έχει πρόβλημα τραυματισμού), Δουβίκας.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024