Μέσω τηλεδιάσκεψης απολογήθηκε ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι το τελευταίο διάστημα διέπραξε τέσσερις ληστείες σε ισάριθμα καταστήματα ψιλικών, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, απ’ όπου, με την απειλή κατσαβιδιού ή αιχμηρού αντικειμένου, άρπαξε χρήματα και τσιγάρα.
Όπως έγινε γνωστό, επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού, αποφασίστηκε να μην μεταχθεί στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και έτσι απολογήθηκε στην ανακρίτρια με τη χρήση της τεχνολογίας.
Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα έκριναν ότι θα πρέπει να μείνει προσωρινά κρατούμενος.
Ο 30χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από ληστεία σε μίνι μάρκετ στους Αμπελόκηπους, έχοντας πάρει 500 ευρώ και τσιγάρα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ απειλώντας την υπάλληλο με κατσαβίδι. Όπως προέκυψε από έρευνα, είχε εμπλακεί και σε άλλες ληστείες.
Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή, κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοχρησία.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας