Μεσσηνία – Σκάφος προσέκρουσε στη Νήσο Πρώτη – Ένας τραυματίας
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το Λιμενικό.
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Μαραθόπολη όταν θαλαμηγός με 4 επιβαίνοντες προσέκρουσε στη Νήσο Πρώτη.
Ειδικότερα, το σκάφος, μήκους 20 μέτρων, το οποίο είχε αποπλεύσει από την Κέρκυρα προσέκρουσε στο κεφάλι της Πρώτης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 38χρονου Βούλγαρου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gargalianionline.gr. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, ενώ στο σημείο έσπευσαν παραπλέοντα πλοία, ένα ιδιωτικό σκάφος, καθώς και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι του Μαράθου και από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον διακομιστεί στο Νοσοκομείο. Το σκάφος, αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Πύλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πλώρη του σκάφους έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές λόγω της πρόσκρουσης.

- Κάτι αλλάζει στο Google Photos – Το «μαγικό» κουμπί για τις φωτογραφίες
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Στουρνάρας: Πρόταση ΤτΕ για «μαχαίρι» σε 1.236 φοροαπαλλαγές 22,8 δισ.
- Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ, Ισπανία, Βρετανία
- Artemis II: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442