Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ανεβαίνει στα 200 εκατ. ευρώ η Ρεάλ για Εμπαπέ»

«Ανεβαίνει στα 200 εκατ. ευρώ η Ρεάλ για Εμπαπέ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του Κιλιάν Εμπαπέ και επανήλθε με νέα πρόταση που αγγίζει τα «θέλω» της Παρί

Πριν λίγες ώρες, η L΄Equipe γνωστοποίησε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα συζητούσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ενδεχόμενη μεταγραφή του Εμπαπέ μόνο αν η οικονομική πρόταση των Μαδριλένων «άγγιζε» τα 200 εκατ. ευρώ.

Μετά την απόρριψη της τελευταίας πρότασης που ανερχόταν στα 180 εκατ. ευρώ, οι Μερένχες δεν έδειχναν διατεθειμένοι να ανεβάσουν εκ νέου την προσφορά τους.

Παρόλα αυτά, ένα νέο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, κάνει λόγο για νέα προσπάθεια της Ρεάλ η οποία επανέρχεται με ακόμα μία βελτιωμένη πρόταση που θα φτάνει το ποσό των 200 εκατ. ευρώ και θα ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις των Παριζιάνων.

Αυτό σημαίνει πως, όταν η πρόταση φτάσει στα χέρια των ανθρώπων της Παρί, δεν αποκλείεται να αλλάξουν στάση στο θέμα παραμονής του Εμπαπέ και να υπάρξουν εξελίξεις. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την AS, η Βασίλισσα είναι έτοιμη να «παίξει» όλα της τα χαρτιά και να κάνει… all in ώστε να κάνει τον Γάλλο σούπερ σταρ κάτοικο Μαδρίτης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024