Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
weather-icon 21o
Online gaming – Πλαφόν 3 ωρών ανά εβδομάδα επιβάλλει η Κίνα στους ανήλικους παίκτες

Online gaming – Πλαφόν 3 ωρών ανά εβδομάδα επιβάλλει η Κίνα στους ανήλικους παίκτες

Οι ώρας αυτές θα μοιράζονται σε μία ώρα ημερησίως από την Παρασκευή έως την Κυριακή και κάποιες αργίες

Τα παιδιά και οι έφηβοι κάτω των 18 ετών στην Κίνα, θα επιτρέπεται να παίζουν διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια, μόνο έως τρεις ώρες την εβδομάδα, σύμφωνα με τους νέους κανόνες που δημοσιεύθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Τύπου και Εκδόσεων της Κίνας τη Δευτέρα.

Η κίνηση είναι ένα νέο πλήγμα για τους κολοσσούς τυχερών παιχνιδιών της χώρας, όπως το Tencent και το NetEase, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά περιορισμών. Ο κλοιός που στενεύει για τους τεχνολογικούς κολοσσούς,  έχει τρομάξει τους επενδυτές και έχει εξαφανίσει δισεκατομμύρια δολάρια από τις κινεζικές τεχνολογικές μετοχές.

Σύμφωνα με μια μεταφρασμένη ανακοίνωση σχετικά με τους νέους κανόνες, θα επιτρέπεται σε άτομα κάτω των 18 ετών να παίζουν βιντεοπαιχνίδια μία ώρα την ημέρα μεταξύ 8 μ.μ. και 9 μ.μ. τις Παρασκευές έως τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες. Ο οργανισμός χαρακτηρίζει τους κανόνες ως έναν τρόπο προστασίας της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών.

Οι κανόνες θα ισχύουν για τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτυακών παιχνιδιών σε ανηλίκους, περιορίζοντας την ικανότητά τους να εξυπηρετούν αυτούς τους χρήστες εκτός των καθορισμένων ωρών. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται στις εταιρείες να παρέχουν υπηρεσίες σε χρήστες που δεν έχουν συνδεθεί με εγγραφή σε πραγματικό όνομα.

Οι τελευταίοι κανόνες μειώνουν σημαντικά τον χρόνο που μπορούν να παίξουν τα ανήλικα παιδιά online παιχνίδια. Σύμφωνα με τους κανόνες του 2019, οι κάτω των 18 ετών είχαν τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια για 1,5 ώρα την ημέρα τις περισσότερες ημέρες.

Sports in

Η πρόκριση περνά από το… κέντρο της αρένας

Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ πολλά θα κριθούν από τον τρόπο με τον οποίο θα αποδώσει στο ματς η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς όλα δείχνουν ότι ο προπονητής των πειραιωτών θα παρατάξει την ομάδα του με τρεις χαφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024