Το όνομα Γιώργος Παρτσαλάκης έχει συνδεθεί με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Και φέτος, που ο αγαπημένος ηθοποιός θα μας ψυχαγωγεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αναμένεται να συμβεί ακριβώς το ίδιο.

Η Γη της Ελιάς, η νέα καθημερινή σειρά του Αντρέα Γεωργίου στην οποία θα απολαμβάνουμε τον Γιώργο Παρτσαλάκη ανάμεσα σε ένα τεράστιο καστ ταλαντούχων ηθοποιών, ήδη από το trailer της υπόσχεται να μας καθηλώσει.

Μέχρι να συμβεί, όμως, αυτό, ο Γιώργος Παρτσαλάκης βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εμάς: Δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει ολόκληρο το νέο πρόγραμμα του MEGAλου καναλιού.

Έως τότε, μας εξηγεί ποιες σειρές και εκπομπές πιστεύει ότι θα τον κρατήσουν κολλημένο στην τηλεόραση, κρατώντας ένα… ρόδι, ενώ αποκαλύπτει ότι θέλει να τον… βρει η Αγγελική Νικολούλη:

«Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει το ρόδι με το πρόγραμμα του MEGA: Είναι γεμάτο, είναι πυκνό, είναι ουσιαστικό, είναι νόστιμο.

Διαβάζοντας το πρόγραμμα του MEGA ένιωσα πραγματικά ότι είναι ένα ρόδι γεμάτο ουσία. Και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να κάνουν αυτό το πρόγραμμα.

Όσο για το τι θα βλέπω εγώ;

Θα βλέπω τον Θεοχάρη. Θεοχάρης, γιατί είναι ένα παιδί χαρά Θεού!

Και βεβαίως θα βλέπω τους Συμπέθερους από τα Τίρανα, καθότι υπήρξα και θεατρικός ηθοποιός που έκανα αυτή την παράσταση και θέλω να δω πώς το μετέφεραν τα παιδιά αυτό στην τηλεόραση.

Και βεβαίως στο τέλος την Αγγελική Νικολούλη.

Αγγελική, ψάχνω χρόνια να βρω τον εαυτό μου. Βρες με επιτέλους να δω κι εγώ τι θα γίνω, σε παρακαλώ».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)