
Ελένη Φιλίνη – Για ποια σειρά του MEGA ανυπομονεί;
Η Ελένη Φιλίνη περιμένει να δει το MEGA το καλό....
H Ελένη Φιλίνη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας τηλεοπτικής σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι».
Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου «Κομάντα και Δράκοι», με πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη που συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία, έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.
Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, η νέα σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ξετυλίγει ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια.
Τι ανυπομονεί να παρακολουθήσει όμως στο νέο πρόγραμμα του MEGA η Ελένη Φιλίνη;
«Και τι δεν θα θα δούμε φέτος στο MEGA!Πρώτα από όλα “Κομάντα και Δράκοι”. Μια σειρά πολύ δυνατή που θα συζητηθεί πάρα πολύ να το θυμάστε. Αλλά και όλες οι άλλες εκπομπές φέτος στο MEGA είναι μο-ναδι-κές!» δηλώνει χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Ερντογάν: Σφοδρή επίθεση στο Ισραήλ και μήνυμα ισχύος – «Καμία δύναμη δεν μπορεί να απειλήσει την Τουρκία»
- Ο Ιραόλα μπαίνει στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής ελίτ
- Τι απαντά ΕΟΔΥ στον «πόλεμο» για το ξήλωμα της πικροδάφνης από τα σχολεία
- LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για αυτοσχέδιους αγώνες – Τρεις οδηγοί έκαναν drift
- Νέα φωτογραφία του Τραμπ με τον Ιησού να τον αγκαλιάζει – Τι έγραψε στο Truth Social



