Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εποχή Μέσι ξεκίνησε... (2-0)

Η εποχή Μέσι ξεκίνησε… (2-0)

Σε μία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία, λόγω του ντεμπούτου του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κίλιαν Εμπαπέ σκόραρε δύο φορές και έδωσε στην ομάδα του Ποτσετίνο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη (0-2) στη Ligue 1.

Η σημερινή βραδιά θα μείνει στην ιστορία καθώς ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε άλλη φανέλα και όχι αυτή της Μπαρτσελόνα. Η βραδιά που ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μία στιγμή την οποία περίμενε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με ανυπομονησία…

Τι και αν δεν ξεκίνησε βασικός; Τι και αν χρειάστηκαν να περάσουν 66 λεπτά για να τον δούμε μέσα στο γήπεδο, μετά από σχεδόν 48 ημέρες. Ο Pulga πραγματοποίησε το ντεμπούτο τους Παριζιάνους και έδειξε μερικά, από τα όσα θα δουν τα μάτια μας στο σύντομο μέλλον…

Ένας άλλος αστέρας της dream team του Ποτσετίνο, ήταν αυτός που έκρινε εν τέλει την αναμέτρηση. Ο λόγος για τον… φευγάτο (;) Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της εκπληκτικής Παρί, η οποία δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Ρεμς του Όσκαρ Γκαρσία της οποίας επικράτησε με 2-0 στο «Francois Leterxier» και έκανε το 4×4, διατηρώντας τη θέση της στην κορυφή της Ligue 1.

Δυναμικά μπήκε η Παρί στο παιχνίδι, με τον Εμπαπέ να στέλνει το πρώτο μήνυμα στο 10ο λεπτό. Το γκολ τελικά δεν άργησε να έρθει και έξι λεπτά αργότερα, ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι.

Ο Ντι Μαρία έκανε τη σέντρα και ο 22χρονος την έστειλε με το κεφάλι στα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας κεφάλι στο σκορ στην ομάδα του Ποτσετίνο. Αυτό μάλιστα, ήταν το δεύτερο γκολ του Εμπαπέ με το κεφάλι στη φετινή σεζόν. Τόσα γκολ με το κεφάλι, είχε σκοράρει στα προηγούμενα 132 του τέρματα με την Παρί!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεμς κατάφερε να βρει γκολ νωρίς, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR, το τέρμα του Μουνέτσι ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 63ο λεπτό, σε μία κόντρα, ο Χακίμι βρήκε υπέροχα τον Εμπαπέ μόνο του στην περιοχή και εκείνος την έστειλε χωρίς πρόβλημα στην εστία της Ρεμς, διαμορφώνοντας το 2-0.

Και στο 66′ έγινε αυτό που περίμενε όλος ο πλανήτης. Ο Μέσι μπήκε στη θέση του Νεϊμάρ, με το γήπεδο να παίρνει «φωτιά» για το ντεμπούτο του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Παρί, αλλά και στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Ο Μέσι είχε μερικές επαφές με την μπάλα, το σκορ δεν άλλαξε και η Παρί έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα, με την Dream Team του Ποτσετίνο να προϊδεάζει για τα όσα θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της σεζόν…

ΡΕΜΣ: Ραΐκοβιτς, Αμπντελχαμίντ, Κασαμά (46’ Λοκό), Γκραβιγιόν, Φοκέ, Φες, Μουνέτσι, Λοπί (71’ Φον Μπέργκεν), Κεμπάλ (76’ Φλιπς), Εμπουκού (46’ Μπερίσα), Τουρέ (81’ Εκιτικέ)

ΠΑΡΙ: Νάβας, Μαρκίνιος, Κέρερ, Χακίμι, Βαϊνάλντουμ (66’ Αντέρ Ερέρα), Ντιαλό (75’ Κιμπεμπέ), Ντι Μαρία (81’ Ντράξλερ), Βεράτι (75’ Παρέδες), Γκέιγ, Νεϊμάρ (66’ Μέσι), Εμπαπέ.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024