
Ολυμπιακός – Πρώτος σκόρερ ο Μούσα, MVP ο Οικονομόπουλος
Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον πρώτο σκόρερ του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων, αλλά και τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης.
Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε με 66-60 της αντίστοιχης ομάδας του Περιστερίου και κατέκτησε με εμφατικό τρόπο το πρωτάθλημα.
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν εντυπωσιακοί σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν και έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
Οι Πειραιώτες μάλιστα είχαν τον πρώτο σκόρερ του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων, αλλά και τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης. Ο Ζέιτ Μούσα ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ MVP αναδείχθηκε ο Σωτήρης Οικονομόπουλος.
Στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Αθανάσιος Μπαζίνας του Προμηθέα Πάτρας, Σωτήρης Οικονομόπουλος του Ολυμπιακού, Ζέιτ Μούσα του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ της ΔΕΚΑ και Τζουλιάνο Τόλα του Περιστερίου.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη



