Πύργος – Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Κορυφή Ηλείας
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι χθες είχαν ενημερωθεί να είναι σε επιφυλακή για ενδεχόμενη απομάκρυνσή τους
Χωρίς ενεργό μέτωπο με σαφώς καλύτερη εικόνα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ, σε δυσπρόσιτη περιοχή στην Κορυφή Ηλείας.
Από νωρίς το πρωί ένα ελικόπτερο μετέχει στις προσπάθειες κατάσβεσής συνδράμοντας τις επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν με 68 πυροσβέστες, πεζοπόρα τμήματα και 19 οχήματα.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι χθες είχαν ενημερωθεί να είναι σε επιφυλακή για ενδεχόμενη απομάκρυνσή τους.
Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλειος Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύει ο οικισμός καθώς, όπως είπε, «η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο εντός χαράδρας. Γίνονται προσπάθειες για την κατάσβεσή της και από πλευράς περιφέρειας έχουν διατεθεί ένα υδροφόρο όχημα και δύο μηχανήματα έργου που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες».
- ΗΠΑ: Αντιδράσεις στο Κογκρέσο για την αποστολή τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο
- Νετανιάχου: Συντρίβουμε το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν – Πλήττουμε και κατατροπώνουμε τους εντολοδόχους του
- Νορβηγία: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτου μετά από περιστατικό σε συναγωγή στο Τρόντχαϊμ
- Σαμσουνσπόρ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ισπανοί
- Μονακό – Ολυμπιακός 81-80: «Ερυθρόλευκη»… αυτοκτονία στο Πριγκιπάτο
- Europa League: Πρώτο βήμα για Άστον Βίλα (1-0) και Πόρτο (2-1), χωρίς νικητή το Μπολόνια – Ρόμα (1-1)

