
Δέσποινα Βανδή – Η ανάρτηση σπόντα στο Instagram για το διαζύγιο της
Χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μερικές αναρτήσεις από την βραδιά που πέρασε και όπως είδαμε το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ωστόσο, μια συγκεκριμένη δημοσίευση μας τράβηξε την προσοχή.
Έχοντας ανακοινώσει το νέο της βήμα στα επαγγελματικά, η Δέσποινα Βανδή έφυγε από την Αθήνα με προορισμό την Κύπρο, όπου εμφανίζεται στο Notes Live με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η τραγουδίστρια κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει το αεροπλάνο και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.
Χθες 28/8, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μερικές αναρτήσεις από την βραδιά που πέρασε και όπως είδαμε το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ωστόσο, μια συγκεκριμένη δημοσίευση μας τράβηξε την προσοχή.
Μαζί με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο ταξίδεψε και ο καλός της φίλος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος ανάρτησε βίντεο από την ώρα που η ίδια βρισκόταν στην σκηνή και τραγουδούσε το «Υπάρχει Ζωή» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στην ανάρτηση του ωστόσο έγραψε «Υπάρχει ζωή και μετά…» κάτι που προκάλεσε πολλά… ερωτηματικά μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Δείτε την ανάρτηση
- Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για την Εργατική Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Alpha Bank: Με νέα στασιμότητα απειλεί την Γερμανία ο πόλεμος στο Ιράν
- Απλά tips για να αποφύγεις τις βραδινές λιγούρες (μετά τα 50)
- Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Σκιάθος: Το σεισμικό παρελθόν προβληματίζει τους σεισμολόγους
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι και πώς μπορούν να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα


