Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε πως δεν έχει ακόμα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτιζάν, λέγοντας πως και μόνο ο λόγος του μετράει.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προέβη σε αποκαλύψεις αναφορικά με την συμφωνία με την Παρτίζαν. Ο Σέρβος προπονητής ανέφερε σε συνέντευξη στο «Al Jazeera» πως δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με τους Σέρβους, αλλά και μόνο ο λόγος του μετράει.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος δήλωσε: «Δεν έχω συμβόλαιο με την Παρτιζάν. Δεν υπέγραψα συμβόλαιο, γιατί δεν το χρειάζομαι. Ο κύριος Οστόγια Μιχαΐλοβιτς είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Τον ρώτησα αν με πιστεύει και μου είπε πως το κάνει. Τέλος.

Θα το υπογράψω αύριο; Δεν το γνωρίζω. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Είναι πιο σημαντικό για εμένα αυτή τη στιγμή το πώς θα προπονήσω τους παίκτες μου. Ξέρω ποιος είμαι και πώς λειτουργώ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για τρία χρόνια. Ο λόγος μου είναι πιο σημαντικός από την υπογραφή μου. Το πρότζεκτ, λοιπόν, είναι να περάσουμε τρία χρόνια μαζί».

Παράλληλα μίλησε και για το όνειρο που εκπληρώθηκε με την επιστροφή του στην Παρτίζαν: «Παίρνει το ρίσκο ένας άνθρωπος που αγαπάει κάτι και το θεωρεί το πιο σημαντικό για εκείνον;

Η Παρτιζάν μπορεί να τερμάτισει όγδοη. Εντάξει όγδοη. Ο πρόεδρος θα έρθει και θα μου πει: «Ζέλικο, δεν ήταν αυτό που θέλαμε». Θα τον ευχαριστήσω, γιατί εκπλήρωσα το όνειρό μου, επέστρεψα στην Παρτιζάν. Νιώθω θαυμάσια.

Για να σας το εξηγήσω καλύτερα, νιώθω σαν να πετάω. Κάθε φορά που κάνω προπόνηση, «πετάω». Υπάρχουν δύσκολες στιγμές; Θα πρέπει να φωνάξω; Ναι, μπορεί να είμαι νευριασμένος κάποια φορά. Αν πήγαινα στην προπόνηση και έλεγα πως όλα είναι καλά, δεν εκνευριζόμουν, δεν φώναζα και δεν διόρθωνα τους παίκτες μου, τότε δεν θα έκανα σωστά τη δουλειά μου».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr