Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, με αποτέλεσμα τρία άτομα να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή τους.
Σύμφωνα με το cretapost, οι νεαροί από Ηράκλειο, Λασίθι και Ρέθυμνο άρχισαν να διαπληκτίζονται με αποτέλεσμα αίματα να «ανάψουν» τα αίματα, και να πιαστούν στα χέρια, ενώ δεν άργησαν να βγουν και τα μαχαίρια.
Μάλιστα ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί με μαχαίρι χωρίς ωστόσο να έχει πληγεί κάποιο ζωτικό όργανο.
Οι άλλοι δύο νεαροί έχουν υποστεί κατάγματα και μώλωπες. Και οι τρεις αναμένεται να πάρουν εξιτήριο καθώς δε χρήζουν περαιτέρω νοσηλείας.
Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα