
Κώστας Τσουρός – «Έχω φάει χαστούκι από διευθυντή μου»
«Έχω ακούσει φωνές, έχω δεχτεί απαξιωτική συμπεριφορά. Μέχρι και χαστούκι έχω φάει από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις» εξομολογείται ο Κώστας Τσουρός
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, ο Κώστας Τσουρός.
Ο γνωστός δημοσιογράφος λίγο πριν την πρεμιέρα του στο MEGA, στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη, ανάμεσα σε όλα όσα εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του, αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό που του έζησε στην καριέρα του στην τηλεόραση.
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο ΟΚ! για τον εργασιακό εκφοβισμό που έζησε σε συνεργασία της. Εσύ έχεις δεχτεί bullying;
«Έχω ακούσει φωνές, έχω δεχτεί απαξιωτική συμπεριφορά. Μέχρι και χαστούκι έχω φάει από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις. Είχαμε εκλογές, υπήρχε πανικός και έγινε ένα λάθος. Πάνω στην ένταση με χαστούκισε και μου ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά.
Αντιλαμβάνομαι ότι η φύση της δουλειάς μας είναι πολύ αγχωτική, αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να χτυπήσουμε τον συνάδελφό μας είναι κατακριτέο».
Αυτή είναι μάλλον η καλύτερη απάντηση στη φημολογία που κυκλοφόρησε ότι είχες χτυπήσει μια συνάδελφό σου.
«Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή τη φημολογία. Το να παρουσιάζομαι ξαφνικά ότι χτύπησα μια συνάδελφό μου ενώ όλοι γνώριζαν ότι ήταν ψέμα ήταν τραγικό για εμένα.
Είναι άλλο να έχεις μια λεκτική αντιπαράθεση και άλλο να σηκώσεις χέρι, κάτι που δεν θα έκανα ποτέ!
Ευτυχώς, η αλήθεια πάντα νικάει και φάνηκε στην πορεία. Κάποιοι προσπάθησαν τότε να μου κάνουν κακό.
Επειδή όμως ως άνθρωπος δεν στέκομαι στο κακό, έχω αφήσει όλη αυτή την ιστορία πίσω μου και επικεντρώνομαι στα καλά, που είναι μπροστά».
- Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Υποστήριξη πληγέντων στα Πετράλωνα: Το κράτος πετάει το μπαλάκι στον Δήμο, ενώ στα δικαστήρια η μάχη θα είναι δύσκολη
- Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ τη διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας
- Παναγιώτης Νέστορας: «Aδικος θάνατος μιας αθώας γυναίκας» – Που στρέφονται οι έρευνες
- Η Volkswagen εξετάζει την πώληση του ποσοστού της στην Μπάγερν Μονάχου
- The Mandela Catalogue: Μετά τα UFO, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στρέφεται στον κόσμο του analog horror




