Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουχαλάκης – «Είμαστε Ολυμπιακός, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» (vid)

Μπουχαλάκης – «Είμαστε Ολυμπιακός, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League.

Οι «Ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας, αλλά χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού και για την πορεία του στο Europa League, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο MEGA:

«Από την αρχή ήρθαμε με σκοπό να νικήσουμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε δύο φορές, αλλά δυστυχώς δεν νικήσαμε, κάτι που θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα έχουμε χρόνο να μπουν περισσότερο και οι νέοι παίκτες. είναι μεγάλη χρονιά, δύσκολη, έχουμε πολλά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις.

Έχουμε καλό κορμό, το έχει δημιουργήσει την τελευταία τριετία ο προπονητής. Έχουν έρθει και νέα παιδιά, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι. Το σωστό είναι να δουλεύουμε. Η ψαλίδα μεταξύ των μεγάλων ομάδων και των μικρών έχει κλείσει, ο καθένας μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε. Αν δίνουμε το 100% μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για τη φάση του 2ου γκολ: «Από τη στιγμή που πήγα στη μπάλα είδα οτι η αντίπαλη ομάδα ψαχνόταν. Ο Ονιεκούρου θα μπορούσε να κάνει ένα και δύο κοντρόλ. Έκανε καλό τελείωμα και ευελπιστώ το γκολ να τον βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για το αν έχει προτίμηση σε αντιπάλους: «Ξέρω ότι είναι ανταγωνιστικές ομάδες όπως στο Champions League, ευπρόσδεκτος όποιος κι αν έρθει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαστε Ολυμπιακός».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024