
Θεσσαλονίκη – 86χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια σε ασανσέρ
Τι περιγράφει η ίδια στο Live News.
Ανατριχιάζει η περιγραφή της ηλικιωμένης που έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού στην είσοδο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την κυρία Άρτεμις Χανλίδου.
Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στις 14:30 το μεσημέρι επί της οδού Καρυωτάκη. Η 86χρονη επισκέφτηκε το σουπερμάρκετ της γειτονιάς, αλλά στον γυρισμό δέχτηκε επίθεση από άντρα που φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο. Η ίδια μίλησε σήμερα στο MEGA και το LIVE NEWS και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.
«Είδε ότι μπήκα μέσα, ήρθε, με έπιασε με το δεξί χέρι και με το αριστερό όπου χτυπούσε έσπαγε και από ένα πλευρικό τόξο» τόνισε. Αφού μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, ο νεαρός άντρας πρόλαβε να εισβάλει. Κατευθύνθηκε με γρήγορες κινήσεις από πίσω της προς το ασανσέρ, όπου και της επιτέθηκε.
«Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι έχω πέντε σπασμένα κόκκαλα. Οι πόνοι είναι αφόρητοι» πρόσθεσε η άτυχη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ με σπασμένα πλευρά και μώλωπες και νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες. Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης δεν επιχείρησε να τη ληστέψει, παρά μόνο να της επιτεθεί.
«Είχα και τα κοσμήματα και το πορτοφόλι, αυτός μπήκε να με σκοτώσει. Πρέπει ο άνθρωπος αυτός να ξέρει να αθλείται και να ξέρει ανατομία. Δεν μπορεί τώρα εσύ να ξέρεις τα πλευρικά τόξα και να τα χτυπάς με τέτοια επιτυχία» ανέφερε.
Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να βρεθούν στα ίχνη του δράστη
- Στους Σίξερς θα συνεχίσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! – Υπέγραψε για δύο χρόνια (pic)
- Τραγωδία στην Πορτογαλία: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – Εμεινε για οκτώ ώρες ξεχασμένο σε σχολικό
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης


